HTML

A blogról

Egy blog a politikai kampányokról, a felhasznált eszközökről, az új technikákról, Magyarországról és a nagyvilágból. Szakmai szemmel, elfogulatlanul.

“The hardest thing about any political campaign is how to win without proving that you are unworthy of winning.” - A. E. Stevenson

2013.03.08. 11:09 perry

A Fidesz a nyugdíjasokra cserélte volna a fiatalokat?

Címkék: fidesz nyugdíjasok fiatalok pártpreferencia

Ma reggel az Index címlapon közölte a Véleményvezér blog legfrissebb posztját, amiben a szerző a Fidesz-székháznál tegnap megjelent tüntetők és ellentüntetők összetétele alapján bizonygatja, hogy míg a legnagyobb jobboldali párt a rendszerváltás idején a fiatalokra építette bázisát, addig mára teljes mértékben az idősebb generációk pártjává vált, a fiatalok között pedig elvesztette népszerűségét. Vajon igaz ez az állítás, vagy a poszt egy icipicit csúsztat? Ezt döntse el mindenki maga a számok alapján, azokat úgyis szeretjük:

pártpref.JPG
A Fidesz-KDNP szavazótáborának korcsoport szerinti megoszlásarepublikon.JPG

Képek forrása:
Népszabadság | Aktív Fiatalok Magyarországon 2012 kutatás
Pártok félidőben - Republikon Intézet, http://www.republikon.hu/upload/5000269/partok%20felidben.pdf

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://politikaikampany.blog.hu/api/trackback/id/tr15122749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása